Grupet greke greqizojnë fshehtas Shqipërinë, ky është plani i fshehtë

Gazetari Marin Mema ka treguar së fundmi grupet greke që po greqizojnë fshehtas Shqipërinë. Mema ka publikuar fakte dhe dokumente, ku sipas tij tregojnë se në Shqipëri, kryesisht në jug të vednit, ka një ndikim grek.

“Si detyrohen në Shqipëri, banorë shqiptarë të deklarohen grekë? Çfarë u kërkohet nga Omonia?”, këto janë disa nga pyetjet që ngre gazetari në kronikën e tij.

Ai shpehet se shumë personave u është refuzuar edhe viza greke, pasi u është theksuar se bëjnë propagandë shqiptare.

Në video janë edhe rastet e shqiptarëve, të cilët u janë refuzuar vizat. Madje sipas Memës, shqiptarëve u premtohen viza greke me qëllimin që të mos shfaqin veten si shqiptar dhe të mos thonë që fshatrat e tyre janë shqiptare.