Komisioneri Johannes Hahn  gjatë largimit nga rezidenca e Përzhinos  tha se sot  ai e kuptoi  se është e pamundur të  ketë marrëveshje nga  katër partite  politike. Ai tha se shpresonte se tre partitë politike do ti përmbahen marrëveshjes së aritur, tha Hahn. Ai njoftoi se ai do të vijë sërish në Maqedoni dhe se vetmja gjë që  mund të  garantojë se institucionet evropiane janë në dispozicion dhe janë këtu. Han nuk përjashtoi mundësinë e mbajtjes së zgjedhjeve.  U mbetet e palëve, ky është vendimi i shtetit dhe parlamentit, tha ai

han largim