Hapet bari për njerëzit të cilët duan të rrinë cullak (Foto 16+)

Në Spanjë është hapur i pari bar nudistësh. Ai gjendet në Tenerife. Klientët janë totalisht nudo, ashtu si edhe kamerierët. 

Aty mund të konsumosh pije, argëtohesh me lojëra të ndryshme dhe… sodisësh!