Zv.ministri i Punës dhe Politikës Sociale njëherit edhe nënkryetar i LR-PDSH Elmi Aziri sot realizoi një takim me banorët e fshatit Haraçinë ku u diskutuan tema të rëndësishme që kanë të bëjnë me hallet dhe problemet e fushës sociale si dhe temat tjera që tangojnë banorët e kësaj komune .

Zv.ministri foli për projektet dhe planet e tij dhe të ministrisë për këtë komunë si dhe premtoj se do të jap maksimumin që në komunën e Haraçinës të bëhen punë dhe projekte konkrete për banorët e kësaj komune .