Adhurues tё Instagramit bashkohuni!

Aplikacioni po ndryshon sa vjen edhe mё shumё. Nuk e dimё se çfarё ndodh atje nё qendёr tё kompanisё, por ёshtё mёse e dukshme qё ndryshimet qё aplikacioni po pёson janё tё njёpasnjёshme. Sigurisht qё konkurrenca luan rol tё rёndёsishёm midis rrjeteve tё ndryshme sociale.

Sa herё ju ka rastisur tё mos qёlloni tё bёni me tё parёn screenshot nё njё foto qё dёshironi tё rruani nё telefonin tuaj. Ose tё kёrkoni pёr minuta me radhё njё foto tё cilёs i keni bёrё like? Erdhi ora qё Instagrami t’ju lehtёsojё jetёn.

Aplikacioni tashmё ju lejon tё shtypni “save” dhe mё pas tё futeni te butoni pёrkatёs pёr tё parё fotografitё qё keni rruajtur.

Butoni “save” gjendet nё tё njёjtёn vijё me butonat e “like”, “comment” dhe “direct”.

edead478edf51f431a67ccea9d8020e4