Hasanbegu i haruar nga Qeveria ( VIDEO )…!

 

Qytetarët e Hasanbegut janë të revoltuar me neglizhencën e institucioneve qeveritare dhe organizatave humanitare për ti dalë në ndihmë atij rajoni që u përmbyt nga vërshimet e ditës së Shtunë. Ata kanë kërkuar ndihmë nga shoqata humanitare EL-Hilal por përgjigja ka qenë negative. 

@FOL