Hipokrizitë e BDI-së -së nuk kanë fund por megjithatë fundi shpërfaq hipokrizinë !

Nga: QENAN ALIU
Ju lutemi,
A kishte ndërhyrje nga politika atëherë kur u morët vesh për “Qeveri të Përzhino” ?

A kishte ndërhyrje nga politika kur u morrët vesh që kryeprokurorja Speciale të zhgjidhet me aminizimin /PAJTIMIN e katër partive politike (lexo liderëve të tyre) ?

Po mendoni të nënvlerësoni inteligjencën tonë kolektive se ne nuk e dijmë pse nuk u aritë deri më tani të shkarkohet kryetari i Gjykatës Supreme dhe se ky nuk qenka ndikim nga politika e juaj , apo jo ?!

Po, ju lutem, ju mendoni se ne nuk dijmë të lexojmë se çfarë paradokse futët në dispozitat e Ligjit për qeverinë (për konstituim të qeverisë së përzhinos) në kodin zgjedhor , në Ligjin për ndjekje të telekomunikimeve , në kodin penal etj etj.

Për çfarë vettingu e ligjzbatimi flitni ju, për çfarë përgjegjësie individuale e institucionale pandehni ju, zatën ka vetëm përgjegjësi penale individuale e jo kolektive, por mos haroni ka përgjegjësi politike kolektive .

Thonë se Hipokrizia nuk ka fund, por megjithatë fundi shpërfaq hipokrizinë !

© fol.mk

SHPËRNDAJE