Hoxha i Lagjes së trimave godet Ali Ahmetin !

Pas fjalorit cinik dhe me karakter fyes për fenë Islame që kryetari i BDI Ali Ahmeti e përdori në një tubim në Dibër, ka ardhur edhe reagimi i hoxhës së Lagjës së Trimave Eljasa Mahmudi i cili në profilin e tij në facebook ka shkruar:

” Lideri i BDI-së Ali Ahmeti në një tubim partiak të partisë së tij paska thënë “se nuk ka parajsë vetëm për muslimanët, por edhe për të tjerët”, ndërsa përgjigja më e mirë për të dhe për ata të cilët mendojnë si ai, vjen drejtpërdrejt nga Zoti i Madhërishëm, i Cili në Librin e Tij thotë:

 “Kush kërkon ndonjë fe tjetër përveç Islamit, ajo nuk do t’i pranohet dhe ai në botën tjetër do të jetë prej të humburve”. Kur’an, Sureja Ali Imran, ajeti 85

hhehheh