Paralajmërimi i kalimit të nënkryetarit të degës së PDSH në Kumanovë, Jakup Çoti në radhët e Lëvizjes BESA është përgënjeshtruar menjëherë. Këtë e kanë bërë aktivistë dhe zyrtar lokal të PDSH të cilët mbrëmë kanë dalur në foto me Çotin.

Unë Jakup Çoti e demantoj lajmin e publikuar nga portalet e aferta (Almakos) me Besen që bejnë keqpordorime e fotove.
Un qëndroj fuqishëm në Partinë Demokratike Shqiptare (PDSH). Ju lus mos të keqperdoret emri im dhe i famijes time. Me respekt Jakup Çoti.
pdsh