Ibraimi: Ja çfarë i solli BDI shqiptarëve

Hamzi Ibraimi

Të nderuar bashkëqytetarë të Çairit ju lutem të ulemi njëherë dhe të bisedojmi me veten tonë. Dhe ta pyesim veten a thua vallë, se çfarë na solli partia në pushtet Bdi!? Bdi gjatë qeverisjes së saj me Vmro-në i solli Shqiptarëve nënqmime të lloj llojshme. Në kohën e qeverisjes Vmro-Bdi ndodhën shumë raste të montuara si Rasti Monstra,kumanova rahja e të rinjëve Shqipëtarë djegja e pronave të Shqiptarëve në Gjorgje Petrov mos zbardhja e asnjë rasti të montuar vrasja e komandantëve të idealit burgosja e të rrinjëve Shqipëtarë e shumë raste të tjera të montuara. Ndërsa tashë të kthehemi në qeverisjen lokale të Bdi-së ku vendbanimet Shqipëtare janë të lëna mbas dore, ku shqipëtarët janë të detyruar të jetojnë si në mesjetë, ose si në kohën e gurit. Pa kushtet elemntare pa kanalizacim pa rrugë të asfalltuara ku në çdo cep të rrugës sheh vende të uzurpuara, ku në çdo shkollë fillore sheh si uzurpohen oborret e këtyre shkollave për biznese private. Dhe për fat të keqë nuk ka mbetur as edhe një park pa u uzurpuar dhe shkatëruar nga mafia urbane. Bdi gjatë qeverisjes se saj 15 vjeçare Shqiptarëve si shpërblim ua solli nënqimin dhe kohën e gurit.

SHPËRNDAJE