Ilire Dauti – Arbër Ademit: Ndërkohë që ju lavderoheni, prej sukseseve tuaja, njerëzit ikin si prej djallit

Sonte në TVM 2 në emisionin “Argument” ishte e ftuar anëtarja e kryesisë qëndore të Aleancës për Shqiptarët, prof Ilire Dauti në panel me ministrin e Arsimit, Arbër Ademi dhe anëtarin e Lëvizjes Besa, Arafat Shabani.

Profesoresha Ilire ju drejtua ministrit Arbër Ademi duke i thënë që ju lavdëroheni për sukseset e juaja, a njerëzit ikin si prej djallit nga ky shtet.

SHPËRNDAJE