Ilire Dauti: Vota shqiptare duhet të faktorizohet dhe të mbetet në bllokun shqiptar

Anëtarja e Kryesisë Qëndore nga rradhët e ASH-së, prof. Ilire Dauti ishte sonte në debat televiziv në TVM 2 me ministrin e Arsimit Arbër Ademin si dhe përfaqsuesin e Lëvizjes Besa, Arafat Shabani.

Ilire Dauti mes tjerash deklaroi që vota shqiptare duhet të faktorizohet dhe të mbetet në bllokun shqiptar.

SHPËRNDAJE