Ish-komandant “Luli” apo Lulzim Islami, figurë mjaft e rëndësishme e BDI-se në Tetovë, i cili para disa ditësh iu kundërvu Deges së BDI-së në Tetovë duke i akuzuar për tradhëti kombëtare, dje është kapur duke bërë aktivitete në fshatin e tij Nerasht po për të njëjtën parti që para disa ditësh e akuzoi për tradhëti kombëtare.

kl1f

 

Luli nuk është hera e parë që thotë diçka tjetër e bën diçka tjetër në kohë zgjedhjesh” thonë bashkëfshatarët e tij.

Lulzim Islami njihet si pjesë e grupit të quajtur si krahu i luftës dhe person i afërt me Hazbi Likën.

Ç’po ju ndodh komandant Lulit e të tjerëve që shpesh ikin dhe kthehen menjëhere?