Presidenti Gjorge Ivanov, duket ju përgjigjur pyetjeve të gazetarëve në lidhje me procesin e formimit të qeverisë së re, tha se duhet të respektohen afatet të cilat i sheh Kushtetuta.

 

“Unë si president jam i lidhur me Kushtetutën, pas konstituimit të Kuvendit, në afat prej 10 ditësh duhet ta jam mandatin për, pastaj mandatari ka 20 ditë që të formojë Qeverinë e cila duhet të fitojë shumicën në Parlament”, tha Ivanov sot pas vizitës së pjesëtarëve të ARM-së në depon ushtarake “Erebino”.

Presidenti, pjesëtarëve të ARM-së të cilët kanë qenë të angazhuar në festat e fundvitit, ua uroi Vitin e Ri dhe i falënderoi për punën e që kanë bërë. /Telegrafi/