Në kohën kur po pritet zgjedhja e qeverisë së re në Maqedoni, presidentit i vendit Gjorgje Ivanov po qëndron për një vizitë zyrtare në Rusi.

Presidenti i vendit sot dhe nesër do të realizoj takime me përfaqësues të lartë të Federatës ruse, duke përfshirë këtu edhe presindetin rus, Vladimit Putin.

Ai gjithashtu do ta marr një dekoratë nga Patriarkana autoqefale e Moskës dhe tërë Rusisë.