Produktet e shtrenjta për flokë jo gjithmonë e kryejnë siç duhet punën për të cilën janë krijuar.

Me çmimin e lartë të tyre, rezultatet e dobëta janë të papranueshme. Por, ka opsione më të lira – apo trika, të cilat mund të ju japin efektin të cilin e kërkoni.

Coca-Cola nuk ka të bëjë asgjë me flokët, por ajo kryen një punë të mirë, transmeton lajmi.net.
 

Në një video në YouTube, që ka miliona shikime, shfaqet një femër e cila i lanë flokët me Cola dhe më pas me ujë. Shikojeni ndryshimin