Zonja e Parë e Shteteve të Bashkuara të Amerikës, Melania Trump, përshëndeti fëmijët në një spital në Bruksel sot, ndërsa bashkëshorti i saj u takua me udhëheqësit e Bashkimit Evropian.

Ajo vizitoi Spitalin UniversitarFëmijëve të Mbretëreshës Fabiola dhe u bashkua me një grup fëmijësh që bënin lule letre, një traditë belge.