Kryeministrit të Shqipërisë, Edi Rama dhe kryetarit të LR-PDSH-së, Ziadin Sela që duhej të mbahej në ora 15 në zyrën e Ramës në Tiranë.

Burime të Telegrafit brenda LR-PDSH-së thonë se Sela dhe Rama kanë folur për zgjedhjet, për kërkesat e shqiptarëve, për zgjedhjet dhe për mbarëvajtjen e zgjedhjeve.

Rama dhe Sela gjithashtu kanë folur edhe për periudhën deri në krijimin e qeverisë së ardhshme të Maqedonisë.