Ja emrat e listës për deputetë në njesinë një dhe gjashtë nga BDI-ja

Këshilli i përgjithshëm i Bashkimit Demokratik për Integrim miratoi unanimisht propozimin e Kryesisë për listën e kandidatëve për deputetë.

Në njësinë  një  zgjedhore do të kandidojnë:

  1. Artan Grubi
  2. (Femër nga Saraji) ende bisedohet
  3. Muhamet Ramadani nga Studeniçani                                                                                              

Kurse në njësinë gjashtë zgjedhore do të kandidojnë:

  1. Ali Ahmeti
  2. Telat Xhaferi
  3. Shpresa Hadri
  4. Branko Manojlovski
  5. Xhevat Ademi
  6. Mirsada Emini
  7. Merita Mustafai