Kripa e zakonshme e kuzhinës do t’jua lehtësojë jetën dhe do t’ju kursejë para.

Këtë video në YouTube e kanë shikuar më shumë se 11 milionë veta, gjë që nuk është për t’u çuditur, duke pasur parasysh që fjala është për truqet shumë të dobishme, transmeton Telegrafi.

Kripa e zakonshme e kuzhinës do t’jua bëjë jetën më të lehtë dhe do t’ju kursejë para – është e dobishme për zgjidhjen e këtyre shtatë problemeve:

1. Pastron njollat nga hekuri2. Me kripë më lehtë pastrohet veza e thyer3. Me sukses fik zjarrin kur yndyra ndizet në tavë (tigan)4. Eliminon shtresat e yndyrës dhe ushqimin nga enët5. Freskon sfungjerin e larjes së enëve6. Pastron njollat në vaskë dhe në lavaman7. Pastron gypat

n