Në vend-votimin 0396/1 në Gostivar për të cilën KSHZ solli vendim të përsëritet votimi për shkak të listës së falsifikuar, kishin votuar 450 qytetarë nga gjithsej 900 votues. Dalshmëria në këtë vend-votim ishte 50%, shkruan NovaTv, transmeton fol.mk

Shumicën e votave në këtë vend-votim i fitoi BDI-ja. Kandidatët e BDI-së fituan 107 vota, pas tyre LSDM-ja fitoi 102 vota, VMRO DPMNE-ja 74 vota,  Aleanca për Shqiptarët 68 vota, Lëvizja Besa 48 vota, PDSH-ja 24 vota dhe PPD-ja 6 vota.