Rrallë herë ose kurrë kemi rastin që këngëtaret tona t’i shohim pa grim. 

Atëherë kur ato kanë rastin për tu paraqitur në skenë ose para ndonjë publiku të caktuar, ndalesën e parë e bëjnë tek ndonjë grimere, shkruan Indeksonline. 

E fundit që ka pozuar pa grim është këngëtarja e njohur, Gili. 

Se sa ndryshon ose me dhe pa grim mund ta shihni në fotot e mëposhtme./Indeksonline/