Linda Morina dhe Kallashi janë dy femrat më të diskutuara të showbizit.

Tani kur ato janë bërë edhe bashkë vëmendja nuk ka ku të shkojë diku tjetër.

Kallashi ka marrë përsipër që të transformojë atë me pamje edhe veshje, ndonëse kanë qenë vetëm kaqurrelat që Linda nuk ka dashur që ti ndryshojë.

Gjithashtu Kallashi i ka premtuar që sapo ajo të realizojë këngën do të kujdeset për realizimin e videoklipit.