Modelja dhe prezantuesja e njohur, Marina Vjollca ka shfrytëzuar rrjetin “Facebook” për të bërë urim të veçantë.

Vjollca ka uruar me rastin e ditëlindjes, motrën e saj më të vogël siç e quan ajo, Marsedën e cila është po aq e bukur sikur dy lulet e tjera Vjollca, por mbase edhe më e veçantë.

marina-vjollca2

marina-vjollca3

marina-vjollca1_1455640062-6670514