Dëshira për të qenë gjithmonë në qendër të vëmendjes apo për të qenë e komentuar për gjërat që bën është një nga synimet e shumë fytyrave publike.
 
Por, ka edhe raste kur ata dështojnë në përpjekje të tilla dhe shëndrrohen në objekt tallje, shkruan lajmi.net

E tillë është Adelina Tahiri. Këngëtares, faqja ‘Vipat e bllokut’ ia ka zbuluar një gënjeshtër që e ka bërë në Instagram.

Ajo dy foto në dy ambiente e veshje të njëjta i ka postuar në këtë rrjet.

Njërën nga to, ajo ia ka lënë vendin që e ka realizuar në Amsterdam kurse tjetrën në Tiranë.

Dëshira për të treguar se sa shumë ‘udhëton’ këngëtarja ka bërë që të ironizohet nga fansat në mënyra të ndryshme!/Lajmi.net/

uzi