1.Filtrat për koncidicionimin e ajit me fije qelqi, ndikojnë në parandalimit e pluhurit.

2.Nëse jeni alergjik ndaj pluhurit të merimangave apo zgjoheni me frymëmarrje të vështirë, mbuloni jastëkët dhe mbulesat me mbulojë anti alergjen.

3.Vendosni mbështetëse gome në secilën derë.

4.Gjërat metalike, prej druri si dhe plastike janë më të lehta për tu pastruar se sa perdet.

Pastroni perdet me leckë mikrofibër.