deri tani disa nga rezultatet jozyrtere
Teuta Arifi: 12.000 vota
Bilall Kasami: 9.800 vota
Aleanca për Shqiptarët Alternativa dhe VMRO-DPMNE 6.300
Sadi Bexheti 3.000 vota