Drejtori ekzekutiv i kompanisë “Amazon”, Jeff Bezos e ka kaluar për nga pasuria themeluesin e “Microsoft”, Bill Gates, në renditjen e prezantuar nga Forbes, për njerëzit më të pasur në botë.

Në tregun e aksioneve, sot “Amazon” është rritur me 1.6 për qind dhe kjo ka bërë që Bezos të ketë një pasuri prej 90.6 miliardë dollarë, ose 500 milionë dollarë më shumë se Gates, i cili ka një pasuri 90 miliardë dollarë, transmeton KosovaPress.