Ju ka dalë fija nga xhemperi apo shalli? Ka mënyra që ta përmirësoni (Video)

Xhemperi juaj i preferuar apo shalli janë në gjendje të shkëlqyeshme, mirëpo i kanë dalë disa fije dhe penj.

Shikoni videon dhe rregulloni gjërat, transmeton Telegrafi.

Po, ju duhet edhe durim dhe kohë, por nëse ndonjë pjesë e rrobave ju është e dashur, do ta rregulloni shumë shpejt.

SHPËRNDAJE