Selin Demiratar është aktore e famshme turke. Ka marrë pjesë në shumë seriale dhe ka pasur sukses. 

Por, në serialin “Jetë e hidhur” u bë më e përfolura e mjeteve të informimit në Turqi.

Ajo në Kosovë është shëndrruar në njërën nga aktoret me të dashura për publik .