Nëse mendoni se dita ju ka shkuar keq, dhe për ju është fundi botës, e keni gabim.

Në këto video disi gazmore, por edhe që të mbajnë frymën pezull ndonjëherë do të gjeni arsye për të qeshur, dhe pse jo për të shkarkuar atë lodhjen e ditës. Kot nuk thonë “ka keq e më keq”.