Kaka ka këshilluar Neymarin që ta ndërrojë emrin nëse dëshiron të bëhet më i miri

Legjenda braziliane, Kaka ka këshilluar yllin e Barcelonës dhe Brazili, Neymar si mund të bëhet futbollisti më i mirë në botë.
Ai tha se për të arritur deri të ky sukses, Neymar duhet ta ndryshojë emrin nga Neymar në Reymar.

Neymar mund të hyjë në mesin e më të mirëve në botë me atë që po bën të Barcelona. Por, unë mendoj se nëse do të ndryshonte emrin në ‘Reymar’ mundësia do të ishte më e madhe, pasi të gjithë brazilianëve të mëdhenj emri u fillon me ‘R’|, tha Kaka me shaka.
Kujtojmë se me ‘R’ fillojnë emrat e lojtarëve të mëdhenj si Ronaldo, Rivaldo dhe Romario.