Kandidati i pavarur Presidencial Blerim Reka takoi shefin e OSBE-së në Shkup, ambasadorin Klemens Koja

Shefi i OSBE në Shkup, Ambasadori Klemens Koja ka  takuar  sot Kandidatin e pavarur Presidencial, Profesorin  Blerim Reka. Në  këtë takim  me Profesorin Reka Shefi i OSBE-së është njoftuar detajisht për ofertën elektorale dhe përgatitjet  e shtabit të z Reka për zgjedhjet Presidenciale të 21 prillit.

SHPËRNDAJE