Publikohet videoklipi i kandidates për deputete nga rradhët e BDI-së, mjekes Njomza Lumani.

Midis tjerash flet për mjekët specializantë dhe sesi pacientëve tanimë u drejtohen në gjuhën shqipe. Mirëpo Njomza harron një fakt se ende udhëzimet dhe shumica e punëve administrative shkruhen vetëm në gjuhën maqedonase.