Izet Mexhiti:
“Duam të informojmë opinionin, se për shkak të festës së nesërme ortodokse, dhe për të mundësuar lëvizjen e lirë të qytetarëve drejt varrezave ditën e nesërme për shkak të festes, si dhe në koordinim me “faktorin ndërkombetarë”, NE sonte ndërpresim protestat në këte vend dhe do të vazhdojmë të kërkojmë zgjidhje të mëtutjeshme përmes formave demokratike”

https://youtu.be/5KEPm9K71YY?t=2