Kaq e bukur dhe e re po duket Mihrija

Mihrije Braha e angashuar shumë në disa drejtime, në këngë, në emision dhe në biznesin e saj personal shpesh gjen kohë edhe të plasoj foto të saj nëpër rrjetet sociale.

Edhe sot ishte një ditë e tillë ku Mihrija kishte sjell një fotografi ku shihej shumë në formë, shkruan “InfoKosova”.


E veshur thjesht por në dukje shumë elegante, Mihrija ngjason në një vajzë të bukur e shumë të re.

Edhe për të duket se vitet janë vetëm numra, ngase Mihrija nuk po di fare të mplaket.

E për këtë gjendje rinore të saj, ndoshta meritat i ka edhe mënyra e jetesës që e bën këngëtarja, apo siç ajo e kishte cekur në një intervistë që e ka të trashëguar nga gjenet e nënës dhe babait të sa.