Kasami: Bashkëpunimi i opozitës maqedonase dhe shqiptare është joparimor

Kreu i Besës, Bilall Kasami sonte në Click Plus komentoi edhe bashkëpunimin e opozitës maqedonase dhe shqiptare.

Kasami vlerësoi se ky bashkëpunim është joparimor.

The post Kasami: Bashkëpunimi i opozitës maqedonase dhe shqiptare është joparimor! appeared first on TV21.