Katica Janeva futet edhe në arkivin shtetërorë

Image processed by CodeCarvings Piczard ### FREE Community Edition ### on 2017-01-13 15:35:34Z | http://piczard.com | http://codecarvings.comÊÃÿ™aÒ

Në kuadër të hetimeve që janë zhvulluar që para festave të fundvitit, hetues të prokurorisë speciale janë futur edhe në arkivin shtetërorë duke marë një pjesë të madhe të dokumentacionit, theksojnë nga PPS informon Zhurnal.

Bëhet fjalë për lëndë parahetimore në kuadër të të cilës janë siguruar një pjesë e dokumentacionit dhe e gjitha kjo është bërë në kuadër të ligjit, demantojmë informacionet që kanë të bëjnë me arrestimin e disa personave pasiqë është e pasaktë, theksojnë nga PPS.