Këshilla për ata që do të bëhen prindër së shpejti

Sado që një i porsalindur sjell gëzim, ai sjell edhe shumë përgjegjësi, transmeton Klan Kosova.

Prindërit e rinj zakonisht kalojnë në faza të vështira kur kujdesen për një fëmijë, ku përballen me mungesën e gjumit, qetësimin e vazhdueshëm të fëmijës i cili qan dhe ushqyerja.

Jini të gatshëm për ndryshime drastike në stilin e jetës tuaj dhe mbani mend se fëmija i  parë sjell vështirësi të cilat ia vlen t’i kaloni.

Shikoni më poshtë disa këshilla.

Kështu duhet ta mbani fëmijën në krah

Në 30 ditët e para, nënat duhet të kenë kujdes të shtuar ndaj vetes 

Kështu duhet ta mbështjellni me pelena foshnjën

Pozitat që tregojnë se si duhet t’i jepni gji

Mënyrat se si duhet ta masazhoni