Festa e njohur si “Halloween”, është festa më popullore në Shtetet e Bashkuara, pas Krishtlindjes.

“Halloween” është nata mes 31 tetorit dhe 1 nëntorit që festohet kryesisht në Shtetet e Bashkuara të Amerikës, por që kohëve të fundit ka filluar të përhapet me të madhe edhe në Evropë, prej nga e ka edhe burimin.

E viteve të fundit kjo festë ka filluar të festohet edhe tek ne. Gjatë kësaj feste njerëzit vishen me kostume të ndryshme, shpeshherë të frikshme.

E shumë prej fytyrave publike kanë zgjedhur kostume të ndryshme për fëmijët e tyre, për të festuar “Natën e Shtrigave”.

 Në vazhdim ju sjellim disa prej këtyre fëmijëve se si janë dukur sot pikërisht për Halloween. 
halloween1
halloween4
halloween3
halloween2