Në bazë të votave nga 99 për qind të rezultateve të përpunuara nga Komisioni Shtetëror Zgjedhor, ka arritur të nxjerrë emrat e deputetëve shqiptarë që kanë fituar në zgjedhjet e djeshme
 

NJËSIA ZGJEDHORE 1

BDI: Artan Grubi

BESA: Zeqirija Ibrahimi

NJËSIA ZGJEDHORE 2

BDI: Ejup Alimi

BESA: Afrim Gashi

NJËSIA ZGJEDHORE 5

BDI: Agim Shaqiri

Aleanca për Shqiptarët: Syrija Rashidi

NJËSIA ZGJEDHORE 6

BDI: Ali Ahmeti, Talat Xhaferi, Shpresa Hadri, Branko Manajlovski, Xhevat Ademi dhe Mirsade Emini-Asani (Merita Mustafai, e shtata me radhë, akoma zyrtarisht nuk është konfirmuar)

PDSH: Menduh Thaçi dhe Bardhyl Dauti

BESA: Bilall Kasami, Fadil Zendeli (RDK) dhe Teuta Bilali (RDK)

Aleanca për Shqiptarët: Ziadin Sela dhe Vesel Memedi (KOHA.MK)