Qyteti i Shkupit njofton qytetarët se më 20 qershor 2021, do të fillojë dezinsektimi ajror në zonën e Qytetit të Shkupit, kundër formave të mushkonjave për të rritur.

Më 21.06.2021 dezinfektimi tokësor kundër mushkonjave, domethënë.

Dezinsektimi me avionë në zonën e qytetit të Shkupit, kundër mushkonjave do të zhvillohet më 20.06.2021 (e diel) dhe 21.06.2021 (e hënë), në orët e para të mëngjesit.

Dezinsektimi tokësor në zonën e qytetit të Shkupit, mushkonjave do të bëhet nga 21.06.2021 (e hënë) deri më 25.06.2021 (e premte), në periudhën nga ora 22:00 deri në ora 03:00 orë./Telegrafi/