Më poshtë janë 10 kombinime të ushqimit që ju duhet të shmangni, për të pasur një shëndet më të mirë.

1.Fruta me ushqim

2.Alkooli dhe ushqimi

3.Proteina dhe brumëra

4.Kos dhe fruta

5.Tuna dhe majonezë

6.Ujë me ushqim në kohën e ngrënies

7.Proshutë dhe vezë

8.Banane dhe qumësht

9.Mjaltë dhe çaj

10.Krip i tepruar në sallatën tuaj