Sipas kësaj liste, në komunat e Shkupit, gjegjësisht në njësinë zgjedhore numër 1 bartës është Stevo Pendarovski, ndërsa ministri i tanishëm teknik i punëve të brendshme, Oliver Spasovski, gjithashtu do të jetë pjesë e komunave të Shkupit si dhe në komunat të cilat zënë pjesën veriore të vendit, përcjell Telegrafi Maqedoni.

Zoran Zaev bartës në njësinë zgjedhore numër 4, kurse Radmilla Sheqerinska në njësinë numër 5, Petre Shilegov në të 6, këto janë lista jozyrtare të LSDM-së me të cilat do të marrë pjesë në zgjedhjet e 11 dhjetorit.

listi_-_01

listi_-_02

listi_-_04

listi_-_05