15391353_10154369226608542_7138159584442808033_o

Viti 2016-të, ishte vit i ndryshimeve të madha.

Që nga humbja e Hillary Clinton në zgjedhjet presidenciale në Amerikë, deri tek sulmet në Aleppo, këto ishin ngjarjet më të trishta dhe emocionuese të vitit 2016-të.

Fotografitë janë përzgjedhur nga AFP, transmeton Klan Kosova.

Image may contain: one or more people and closeup
Image may contain: one or more people and outdoor
Image may contain: 1 person, sitting
Image may contain: 2 people, people smiling, people standing and suit
Image may contain: 1 person, outdoor
Image may contain: sky, night, outdoor and water
Image may contain: 2 people, shoes
Image may contain: one or more people
Image may contain: 8 people, people smiling, people standing
Image may contain: 7 people
Image may contain: one or more people and night
Image may contain: one or more people, people standing, night and outdoor
Image may contain: one or more people, sky, outdoor and nature
Image may contain: one or more people, crowd and text
Image may contain: 3 people, car
Image may contain: 6 people, people sitting and indoor
Image may contain: one or more people and outdoor
Image may contain: one or more people, people standing, child and outdoor
Image may contain: 3 people, shoes, child and outdoor
Image may contain: 3 people, shoes
Image may contain: 4 people, people sitting
Image may contain: cloud, sky, grass, outdoor and nature

Image may contain: one or more people, mountain, sky, grass, outdoor and nature
Image may contain: sky, cloud and outdoor
Image may contain: 1 person, standing, fire and outdoor
Image may contain: one or more people, ocean, outdoor and water
Image may contain: sky, outdoor, water and nature
Image may contain: one or more people, people dancing and people standing
Image may contain: plant, flower and outdoor