Arben Taravari

Këto të BDI-së janë në pragun e çmendurisë për shkak të ankthit të humbjes dhe kjo është evidente, por është mëkat që pasojat e fundit të përpëlitjes së tyre të bien mbi fëmijët dhe profesorët.
I detyrojnē të vijnë nëpër mitingje duke dhunuar të drejtat dhe liritë e Njeriut e sidomos të Drejtat e Fëmijëve!
Jeni të humbur e mos vazhdoni dhunën tuaj se Pesha e Fajit do ju marrë dhe fijen e fundit të dinjitetit nëse ju ka mbetur!
Stop më politikës nëpër shkolla!