Për shkak të rinovimit të rrjetit të furnizimit me rrymë, nesër disa komuna të Shkupit dhe lagje në kryeqytet nuk do të kenë rrymë.

 

Nesër nga ora 9 deri ora 11 pa rrymë do të mbetet lagja ”Nov Zhivot”, ”Vashingtonska” dhe komuna Shuto Orizare.

Nga ora 9 deri ora 13 pa rrymë do të jenë lagjet ”Arsenij Jovkov”, ”Makedonska Prerodba”, ”Boris Sarafov”, ”Gjurqin Kokale” në Komunën Gjorçe Petrov.

Gjithashtu, rrymë nuk do kenë edhe lagje përreth këtyre vendbanimeve./Telegrafi/