Analistja kosovare, Kimete Berisha në një shkrim autorial  përmes ironisë dhe sarkazmit ka goditur rëndë liderin e BDI-së, Ali Ahmetin dhe deputeten e Ermira Mehmeti, njofton agjencia e lajmeve INA.

Ali Ahmeti:

Gjithë këtë sukses e kam arrit duke qenë skizofren paranoik. Merre me mend ku kisha mbërri unë në jetë mos me pas qenë skizofren!

Erëmira Mehmeti:

Ma kanë gërditë seksin…Ta kisha dasht bile atë qen që ja pashë sherrin…

Eeee, a thu pse meshkujt nuk ja shohin sherrin seksit, e femrat ja shohin sherrin…Ncncnc, popull primitiv, mendësi arabe! (Pjesë nga shkrimi)