Një rrugë e re me peizazh jashtëzakonisht të bukur është hapur në provincën Hubei të Kinës para dy dite, shkruan Daily Mail, transmeton lajmi.net. Gjatësia e saj është 7 milje dhe përçon përmes lumit që shtrihet në një luginë 

Shumë nga ne pëlqejmë të vozisim nëpër rrugë me peizazhe të bukura. Vozitja në të tilla rrugë na jep një ndjenjë të veçantë, të dëshiruar nga shumë ne.

Autostrada e ndërtuar së fundmi në Kinë ka pamje mahnitëse.

Pamja e saj të krijon përshtypjen sikur njerëzit janë duke vozitur mbi ujë. Kjo rrugë spektakolare lidh Shanghain e Kinës lindore me Chendgodun e Kinës Jugore

auto5auto2auto3