http://https://www.youtube.com/watch?v=TCltXUiR2pc

Rinia simbolizon agimin e Diellit,që çdo mëngjes ngjall shpresat e nxit buzëqeshjet për një ditë më të mirë se ajo e djeshmja . Kështu, nga çdo gjeneratë e re lind një shpresë e re për ndryshim.

Këto ishin  disa nga premtimet që bëri partia shqiptare në pushtet.

2003-Rinia është e ardhmja jonë dhe rinia kërkon një të ardhme më të sigurt,më të mirë dhe më të begatë.

2008-Ju them hapur si vëllau juaj mos të ruajm dhenë në Itali

2010-Mundemi të bëjmë shumë pune po filloj të them gjëra të thjeshta ,,Mos të shkojm të mbjellim lule dhe sallata në Itali,po të shohim se si ti bëjmë ata këtu.

Kjo situatë e mjerë dhe kjo udhëheqje e dështuar e vendit tonë po rezulton në shtypjen e ardhmërisë, të cilëve, pasi ua kanë humbur motivin, i bëjnë të dorëzohen.

Shpresojmë që kjo rini asnjëherë të mos dëshpërohet e të nënshtrohet, e gjithnjë të vazhdojë luftimin ndaj të gjitha padrejtësive e pabarazive deri sa të arrijnë në stadin ku nuk vendos dikush tjetër për fatin e tyre. Pra, deri atëherë kur ata vetëvendosin.

Mjaft më të shtypur. Rinia janë shpresa e së ardhmes.

Andaj thuaj STOP MIGRACIONIT ,STOP ARDHMËRIS TONË TË SHTYPUR!